Aktuellt
Espresso Diavolo

Traditionell rostning och individuell blandning

Till Caffé Diavolo använder vi endast de finaste, särskilt utvalda kaffebönorna från de bästa odlingsområdena i världen. Tre utvalda arabicasorter och en robustasort rostas var för sig. Genom den traditionella långa rostningen blir bönorna skonsamt förädlade vid ca 200° i 15 till 25 minuter. De blir försiktigt avkylda i luften och får lång tid på sig att utvecklas. Därefter blir de rostade bönorna vägda, avstämda och blandade för den unika smaken.

Den känsliga, skonsamma rostningen och den individuellt skapade blandningen kännetecknar denna fulländade högklassiga och karaktärsfulla Caffé Diavolo och garanterar hög helhetskvalitet.

Nyrostad, förpackad som hela bönor. Vår uppmaning till dig: experimentera, välj själv "din" malningsgrad och låt dig förtrollas av de fina nyanserna i smaken.

Rostning
Handlare
Företag
Kontakt
Uppgifter